Нацрт стратегијата за соработка на општината со НВО секторот на јавен увид

Веќе е подготвена нацрт – стратегијата за соработка на Општина Делчево со НВО  секторот. Секој од Вас кој има било какви коментари, забелешки, препораки може да ги предложи до 10 септември.

Има можност да се коментира во документот каде автоматски се зачувува секоја промена. Секоја промена Ве замолуваме да ја обоите со црвена боја, за да имаме увид во промените. 

 Документот после 10 септември ќе се даде на обработка и дизајн, и до крајот на месецот ќе биде и презентиран пред јавноста.

Стратегијата може да ја погледнете на следниот линк :

https://drive.google.com/file/d/1X2wCU9jmH7McwOojka8vQsH4P8iZx6Kj/view?ts=5b9029d7

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)