Ден: д.м.г

Нацрт стратегијата за соработка на општината со НВО секторот на јавен увид

Веќе е подготвена нацрт – стратегијата за соработка на Општина Делчево со НВО  секторот. Секој од Вас кој има било какви коментари, забелешки, препораки може да ги предложи до 10 септември. Има можност да се коментира во документот каде автоматски се зачувува секоја промена. Секоја промена Ве замолуваме да ја обоите со црвена боја, за […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)