Ден: д.м.г

Намалување на негативните ефекти од Ковид 19 врз младите – членови на РЦЗ дел од проект на Еразмус + со млади од Европа

Членови на РЦЗ заедно со млади од Бугарија, Шпанија, Италија, Србија изминатите 10 дена беа дел од проектот Јакнење на младите за време на кризата кој е дел од Еразмус + програмата на Европската Унија. Во фокусот на овој проект е надминувањето на негативните последици од воведените рестриктивни мерки за време на Ковид 19. Тие […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)