Day: д.м.г

Нови зелени вештини за младите од РЦЗ

Рената и Емилија се младите членови од РЦЗ кои беа избрани за новиот тренинг курс за развој на зелени вештини кој од 1ви до 5ти ноември се одржува во Софија, Република Бугарија. Во моментот тие развиваат„зелени“ вештини за да ја подобрат својата младинска работа преку промовирање еколошко, одржливо и одговорно однесување. Од друга страна, тие […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)