Иницијативен состанок за формирање Мрежа за Безбедност и здравје при работа

Повеќе...

Линкови и поддршка

Повеќе...

Брошура “LEADER FEST” Делчево 2015

Повеќе...

Брошура “Водата како локален обновлив извор на енергија”

Повеќе...
Брошура “LEADER FEST” Делчево 2015

Брошура “LEADER FEST” Делчево 2015

Во продолжение погледнете ја Брошурата “LEADER FEST” Делчево 2015 …

Прочитај повеќе
Брошура “Водата како локален обновлив извор на енергија&;

Брошура “Водата како локален обновлив извор на енергија&;

Во продолжение погледнете ја Брошурата “Водата како локален обновлив извор на енергија” …

Прочитај повеќе
Брошура ТЕМП проект

Брошура ТЕМП проект

Во продолжение погледнете ја Брошурата што е резултат на дел од активностите на Проект ТЕМП кој што нашето здружение го реализираше во рамки на Програмата за Прекугранична соработка во партнерство со …

Прочитај повеќе


Иницијативен состанок за формирање Мрежа за Безбедност и здравје при работа

Иницијативен состанок за формирање Мрежа за Безбедност и здравје при работа

Регионалниот центар за застапување од Делчево, како имплементатор на проектот „Едукативен центар за Безбедност и здравје при работа во Источен-плански регион“ ја започна иницијативата за формирање Регионална мрежа за безбедност и и здравје при работа …
Втора работилница во рамки на проектот „Едукативен центар за БЗР во Источен плански регион

Втора работилница во рамки на проектот „Едукативен центар за БЗР во Источен плански регион

Во рамки на проектот  „Едукативен центар за безбедности здравје при работа во Источен плански регион“ денес во просториите на Регионалниот центар за застапување во ;Делчево се одржа втората работилница наменета за зајакнување на к …
РЦЗ најдобар во невладиниот сектор загодина во Источна Македонија

РЦЗ најдобар во невладиниот сектор загодина во Источна Македонија

Активот на Здружението на новинарите од источниот регион ги додели наградите во рамките на традиционалната манифестација „Најдоброто од Истокот“. Свеченоста се одржа во амфитеатарот на Меѓународниот Славјански универзитет „Гаврило Романович Державин“ …
РЦЗ ја одржа првата работилница за организациска самопроценка како дел од проектот „Едукат

РЦЗ ја одржа првата работилница за организациска самопроценка како дел од проектот „Едукат

Регионалниот центар за застапување од Делчево започна со имплементација на активностите од првата фаза од проектот „Едукативен центар за безбедност и здравје при работа за Источен плански регион“ кој го стартуваше во јануари годинава. Изминатиот вике …


Партнери и соработници

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива