Правилник за финансиско работење и правилник за управување со човечки ресурси

Повеќе...

Брошура за промовирање на принципите за безбедност и здравје при работа

Повеќе...

Организации од Косово на средба со НВО секторот во Делчево

Повеќе...

Неделна кампања во Делчево – „Интернет суперхерои“ во заедничка борба против лажните вести

Повеќе...
Statute of The association RAC Delcevo

Statute of The association RAC Delcevo

In addition to this article you can download for preview OUR Statute …

Прочитај повеќе
PRESIDENT

Toni Stoimenovski

Short description data

Follow us
About us

RCZ Delcevo

RCZ Delcevo is an NGO organisation which main goal is strengthening the civil society. We exist from 2006 since when we managed to succeed lots of projects and project activities in appliance to our main goal.