Соопштение за одржување на Инфо ден

Регионалниот Центар за Застапување – Делчево како Инфо Точка на Националнатра Агенција на ден 12.09 2012 ( среда) во 14:30 ч. Во СОУМ.М.Брицо”- Делчево организира втор инфо ден за програмата Млади во Акција. Поканети се сите заинтересирани лица!

Поздрав од Тимот на РЦЗ-Делчeво