Анкета за утврдување на потребите на младите во Делчево

Почитувани млади,

Би Ви биле благодарни доколку издвоите од Вашето време и го споделите со нас Вашето мислење за проблемите  и потребите на младите од Делчево. Анкетата ја спроведува Регионалниот центар за застапување во рамки на проектот  „Младински глас за локална акција“ и истата е анонимна. Од целосното истражување ќе произлезе извештај со заклучоци и препораки за понатамошно дејствување од страна на клучните чинители во делот на младите и нивното учество во локалните заедници.  

Ви благодариме однапред!

ЛИНК до анкетата – https://forms.gle/Lg3rJdnbKzt53HrCA

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)