ЕМИСИЈА: Медиумско советување

Четвртата емисија која е подготови во рамки на проектот се состои од кратки медиумски совети кои ги даваат медиумски личности, работници, експерти и обични граѓани. Лицата кои се вклучени во оваа емисија претходно беа избрани од проектниот тим, навремено известени за целта на проектот и согласно нивната креативност сите се снимаа индивидуално и видеата ги испратија по електронски пат. Материјалите се собираа во период од два месеци – Јануари и февруари. Во продолжение погледнете ја компилацијата од медиумските совети.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)