Извештај од спроведено истражување за потребите на младите

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ кој го спроведува РЦЗ во периодот Септември 2022 – Август 2023 година, спроведено беше истражување за утврдување на потребите на младите во регионот. Опфаќајки неколку области кои се клучни за нивниот развој и општествено делување спроведени беа 100 теренски и 104 онлајн анкети како и интервјуа со претставници на институции кои вклучуваат млади во својата работа.

Во прилог извештајот со заклучоците и препораките.

https://docs.google.com/document/d/1RxOKSr8Is5XgkCIvScOoXXxC_51QouYreLVJNEBaqJs/edit?usp=sharing

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)