Клучни активности

Пружање на НВО лепеза од услуги како:

организирање обуки и тркалезни маси,

информирање за конкурси,

фотокопирање,

скенирање,

интернет,

библиотека и дневен печат,

телефон и факс,

сала за состаноци,

опрема за презентација,

превод,

консултации и помош за изработка на проекти,

активности за промоции на ЕУ фондови,

организирање на прослава на 9 мај-Денот на ЕУ.

Како ЕУ инфо точка информирање на јавноста итн.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)