Мониторинг средба “Општински стратегии за климатски промени”

На 11.05.2016г. со почеток во 14 часот во просториите на Регионалниот Центар за Застапување Делчево се одржа мониторинг средба со членови на работните групи кои беа дел од проектот Општински стратегии за климатски проемни и надворешни експерти од Холандија и Македонија.

На средбата се разговараше за досегашната работа и процесот на имплементација на проектните активности.

Проектот е спроведуван од Милиеуконтакт Македонија во соработка со Регионален центар за застапување Делечво во партнерство со Општина Делечво. Проектот е финансиран од УСАИД.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)