Повик за ангажман на тренер за Младинска работилница

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ РЦЗ објавува јавен повик за ангажман на тренер за дводневна работилница на тема „Младинскиот акивизам и нашата локална заедница предизвици и можности “ наменета за млади од 15-29 години во Делчево. Ангажманот се однесува на периодот 16-19 Декември 2022 година.

Криетериумите, условите како и начинот за пријава може да ги погледнете на ТоР-от на линкот споделен подолу.

Пријавите се поднесуваат најдоцна до 05.12.2022 година на rczdelcevo@gmail.com

https://docs.google.com/document/d/1tr2zWJZ2WMT_So58SrI4YhfgeriPJKY4AYxxH_YqQUw/edit?usp=sharing

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)