Прва прес конференција за проектот проектот “Енергетско ефикасно училиште”

Предмет:Покана за прва прес конференција за проектот проектот “Енергетско ефикасно училиште, финансиран од Швајцарска конфедерација во рамките на програмата за зачувување на природата

 Почитувани,

 Задоволство ни е да Ве поканиме на на Првата прес конференција во рамките на проектот “Енергетско ефикасно училиште, што го спроведува Регионалниот центар за застапување Делчево.

Проектот е финансиран од Швајцарската конфесерација преку програмата за зачувување на природата во Македонија која се имплементира од страна наHelvetas SwissIntercooperation – Швајцарија и Фармахем дооел-Скопје

Место: Општина Делчево, OОУ “Ванчо Прке”

Дата: 23јануари, 2015

Време: 10.30 часот

Предмет: Прва прес конференција

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)