Програми на делување

1.  Граѓанско општество

Делувањето на полето на граѓанско општество е продолжена мисија на ЦП НВО Делчево за зајакнење на капацитетите на НВО од регионот.

2. Меѓугранична соработка и рурален развој

Програмата е резултат на големиот интерес за ЕУ фондовите и како добра можност за соработка со други држави, посебно со Република Бугарија.

3. Европска унија, наша иднина

Програмата ќе ја задоволи потребата за информирање на популацијата од регионот за ЕУ и процесот на интеграција на Македонија во ЕУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)