Промотивно видео „Архуска Конвенција и нејзините вредности“

Ова видео е подготвено во рамки на проектот „Животна средина, демократија и градење капацитети за Архуска Конвеницја во микрорегионот Малеш Пијанец“ со финансиска помош од Европската Унија. За неговата содржина е целосно одговорен Регионалниот центар за застапување и не ги изразува ставовите на ЕУ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)