Промотивно видео за зелена економија

Видеото е изработено во рамки на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“ кој го спроведува Регионалниот центар за застапување – Делчево, финансирано преку ЕУ . Промотивното видео е наменето за граѓаните од регионот со посебен фокус на компаниите и помладите генерации за кои е тренд отворањето на зелени работни места. Видеото опфаќа автентични снимки од регионот и факти за овој тип на работни места како и за бенефитот кој истите го носат за развој на локалната и зелената економија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)