Со наша креативност до чиста околина

Дебатниот Младински Клиб кој веке повеќе години е дел од фукнционирањето на Регионалниот Центар за Застапување – Делчево, во рамки на својата соработка  со МОФ подготвува локална инициатива на тема „Со нашата креативност до чиста околина“, финансирана од страна на USAID-Македонија.

Вашите сограѓани иницијатори на овој настан Ве покануваат да земете и вие дел од оваа иницијативаа, покажувајќи го вашиот интерес за животната средина а секако на креативен начин.

ДОЈДЕТЕ ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ, НАТПРЕВАРУВАМЕ, НАГРАДУВАМЕ

И ДА, СЕТО ТОА ГО ПРЕПУШТАМЕ НА ВАШИОТ КРЕАТИВЕН ДУХ

Се што треба да направите е да не посетите во гратскиот парк во Сабота 24. 11 а таму сме од 12:00 до 17:00, да понесете со вас рециклирачки материјал, ведар дух и задулзително КРЕАТИВНОСТ и МНОГУ ЉУБОВ ЗА СВОЈАТА ОКОЛИНА.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)