Стратегија за надворешна комуникација на Општина Делчево/ Јавен увид

Регионалниот центар за застапување од Делчево со финансиска поддршка од Општина Делчево, изминатите 6 месеци работеше на изработката на четиригодишен стратешки документ за надворешна комуникација на Општината. Документот е работен во неколку фази со обемен истражувачки процес и партиципативно учество на вработени од општината, локалните институции и невладиниот сектор. Во прилог на линкот е драфт верзијата на стратегијата достапна за јавен увид. Коментарите и сугестиите може да се испраќаат на следниот е-маил : rcz.delcevo@gmail.com

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)