Трета транснационална средба во рамки на проекот Еко Мапа

Од 14ти до 16ти Октомври во Лисабон, Португалија проектните партнери ја реализираа третата транснационална средба. Целта на средбата беше да се направи пресек и анализа на досегашните
проектни активности, заклучоците и препораките кои произлегоа од нив, На средбата беше разговарано и за организацијата на активностите за финалното тромесечие за проектот во сите три држави (Португалија, Македонија и Бугарија). Анализа беше направени и на резултатите од
дисеминацијата, медиумските објави, листата на засегнати страни и подготовката на финалната
броушра. Бидејќи средбата се одржуваше за време на викенд гостите од Македонија и Бугарија имаа можност да посетат и повеќе истакнати историски објекти и природни реткости во
регионот на Лисабон.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)