Јавен повик за ангажман на истражувач

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ РЦЗ објавува повик за ангажман на истражувач кој треба да спроведе теренско истражување во вид на полуструктурирани интервјуа согласно претходно изработена методологија и врз основа на добиените податоци од истражувањето и резултати од претходно спроведена анкета да изработи детален извештај со заклучоци и препораки.

Ангажманот се однесува на периодот 10.10.2022- 31.1.2023 година во Делчево.

Критериумите, условите како и начинот за пријава може да ги погледнете на ТоР-от на линкот споделен подолу.

Пријавите се поднесуваат најдоцна до 25.09.2022 година на rczdelcevo@gmail.com

https://docs.google.com/document/d/1n-EpkjkQ0ZbdW_VwSs8lxPQuKCDsMqIb1w2u3SxwNpQ/edit?usp=sharing

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)