Јавен повик за избор на истражувач

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на истражувач. Предмет на работа се квантитативни и квалитативни податоци кои ќе обезбедат информации за перцепцијата на компаните од регионот за значењето и примената на зелената економија во нивното работење.

Постапката се спроведува во рамките на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“, финансиран преку ЕУ, а спроведуван од РЦЗ Делчево. Право на учество имаат сите заинтересирани лица кои ги исполнуваат условите наведени во ТоR-от подолу . Понудата се поднесува по електронски пат.

Рокот за доставување на понудите е 1 Октомври 2020 г. (четврток).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)