Јавен повик за избор на субјект/понудувач за простор за одржување работилница

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на субјект – понудувач на простор за одржување обука. Предмет на работа е обука за граѓанските организации од регионот.

Постапката се спроведува во рамките на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“, финансиран преку ЕУ, а спроведуван од РЦЗ Делчево. Право на учество имаат сите правни субјекти кои ги исполнуваат условите наведени во барањето подолу . Понудата се поднесува по електронски пат.

Рокот за доставување на понудите е 1 Октомври 2020 г. (четврток).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)