Јавен повик за набавка

Во рамки на проектот „Младински глас за локална акција“ во реализација на РЦЗ, објавуваме јавен повик за набавка на камера и микрофон за потребите на проектот.

Во прилог барањето со детален опис на набавката и критериуми за достава на понуди.

Со почит, РЦЗ

https://docs.google.com/document/d/1PpXJUFy3tpMc12y_OGIU1QYZJ7i_wAqWouv3SPhcnmk/edit?usp=sharing

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)