Јавен повик за избор на експерт за одржување обуки

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на експерт за одржување на две обуки. Предмет на работа се две основни обуки за граѓанските организации и компаните од регионот за значењето и примената на зелената економија во нивното секојдневно работење.

Постапката се спроведува во рамките на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“, финансиран преку ЕУ, а спроведуван од РЦЗ Делчево. Право на учество имаат сите заинтересирани лица кои ги исполнуваат условите наведени во ТоR-от подолу . Понудата се поднесува по електронски пат.

Рокот за доставување на понудите е 1 Октомври 2020 г. (четврток).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)