Месец: м.г

Соопштение за одржување на Инфо ден

Регионалниот Центар за Застапување – Делчево како Инфо Точка на Националнатра Агенција на ден 12.09 2012 ( среда) во 14:30 ч. Во СОУ”М.М.Брицо”- Делчево организира втор инфо ден за програмата Млади во Акција. Поканети се сите заинтересирани лица! Поздрав од Тимот на РЦЗ-Делчeво

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)