Ден: д.м.г

Втора работна средба за заинтересираните страни во Благоевград, Република Бугарија

Датум: 16-17 јуни 2014Локација: Благоевград Предмет: Покана до бизнис секторот и граѓански организации  за присуство на настан: Втора работна средба за заинтересираните страни во Благоевград, Република Бугарија Почитувани, Здружението Регионалн центар за Застапување од  Делчево ве поканува на јавен настан  за втората дводневна средба наменета за целните групи во проектот „ Ефективен тим како фактор за развој […]

Прочитај повеќе

Локален настан “Искажи го својот проблем и заедно да го решиме”

Ни претставува особена чест да ве поканиме на јавниот настан „Искажи го својот проблем и заедно да го решиме” кој ќе се одржи на 14ти јуни во 12 часот, во Градскиот парк на општина Делчево, на кој преку креативна акција младите од општина Делчево ќе ги искажат своите потреби, проблеми и ќе дадат свои идеи за подобрување на […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)