Ден: д.м.г

Спроведена локалната акција “Искажи го својот проблем и заедно да го решиме”

На јавниот настан  „Искажи го својот проблем и заедно да го решиме“ во организација на Младински образовен форум  на 14 јуни 2014 во 12 часот, во Градскиот парк на општина Делчево беше спрведена локална акција накојaпреку креативен настан малдите во општината ги искажаа своите пробелми, потреби и дадоа свои идеи со цел за подобрување на […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)