Ден: д.м.г

До крајот на годината Делчево со формиран Локален младински совет

Со досега спроведените активности и обуките кои исто така беа спроведени со цел зајакнување на капацитетите на членовите на иницијативниот одбор, во општина Делчево се очекува да започне со работа Локалниот младински совет. Иниијативнт одбор помина низ циклус на обуки кои што во иднина ќе бидат применети во целокупната работа во активностите на Локалниот младински […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)