Ден: д.м.г

Закажан семинарот за промоција на резултати

Регионалниот Центар за Застапување од  Делчево во партнерство со Регионалната комора за индустрија од Благоевград, Република Бугарија, закажа “Семинар за промоција на резултатите од проектот” во рамките на проектот “Ефективен тим како фактор за развој на локалната демократија и социјалната кохезима помеѓу Република Македонија и Република Бугарија” кој е финансиран од Европска Унија преку ИПА Програмата за прекугранична соработка […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)