Ден: д.м.г

Прва прес конференција за проектот „Стратегија на општина Делчево за соработка со граѓанскиот сектор„ IPA-2015/381932-12

  Во рамките на проектот„Стратегија на општина Делчево за соработка со граѓанскиот сектор„ во организација на здруженијата Регионален центар за застапување Делчево и Општина Делчево, на 27.02.2018 год. беше спроведена Првата прес конференција  за информирање на граѓаните за процесот за изработка на Стратегијана општина Делчево за соработка со граѓанскиот сектор, а е во рамките на партнерскиот […]

Прочитај повеќе

Во с.Тработивиште, општина Делчево се реализира проектот „Преку енергетска ефикасност до ефикасна локална заедница“

Превземање на енергетско-ефикасни мерки со цел намалување на загадувањето на животната средина особено со стакленички гасовикако главна цел е спроведувањето на проектот под мотото „Преку енергетска ефикасност до ефикасна локална заедница“.  Како проектни активности се предвидуваат: –          Подготовка, публикување и дистрибуција на печатен и електронски едукативен материјал на македонски и англиски јазик (1000 прирачници за локалната заедница и пошироко, 1000 […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)