Месец: м.г

РЦЗ се претстави на третиот форум на граѓански организации во Делчево

На тема „Споделување на знаење и искуство за подобро општество“ во Делчево се одржа форум на граѓански организации на кој учествуваа 30 претставници од граѓанскиот сектор и локалните институции од 5 општини на крајниот исток. На форумот своја презентација имаа и претставници од Регионалниот Центар за застапување. Настанот беше во рамки на УСАИД програмата за […]

Прочитај повеќе

Претставници на РЦЗ и Општина Делчево на студиска посета во Бугарија

На 12-ти и 13-ти јуни во Општина Благоевград се одржва втората дводневна работилница на тема “ЛЕД осветлување – квалитет, ефикасност и чиста животна средина”. Работилницата се одвиваше во два дела, односно првиот ден беше наменет за теоретскиот дел во рамките на темата, односно учесниците беа запознаени со Европската и Националната легислатива поврзана со подобрувањето на системите […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)