Месец: м.г

РЦЗ одбележа 12 години постоење

Во петокот на 26 октомври, својот 12 годишен јубилеј го одбележа Регионалниот центар за застапување, здружение кое било формирано од петнаесет здруженија од регионот на општините Делчево, Пехчево, Македонска Каменица, Берово и Виница. Според претседателот на РЦЗ, Тони Стоименовски здружението прво работело како Центар за поддршка на невладини за потоа да произлезе денешниот Регионален центар […]

Прочитај повеќе

РЦЗ со млади од Делчево на работилница во Бугарија во рамки на Еразмус плус

Во периодот од 07-ми до 16-ти Октомври, 2018 год. Регионалниот Центар за Застапување учествуваше во младинска работилница “Дали знаеме правилно да слушаме, гледаме и пишуваме правилно?” во рамките на проектот “Медиумска писменост помеѓу младите”, на Еразмус + програмата, КА1 – Мобилност за учење на индивидуи. Учество на работилницата земаа 5 млади од Делчево, кои се актвини волонтери во Регионалниот […]

Прочитај повеќе

Интервју со Проф. Д-р Војо Беловски

Интервјуто кое може да го погледнете на линкот подолу е дел од проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“, реализиран од Регионалниот центар за застапување -Делчево, а финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Стандарди за безбедност и здравје при работа во текстилната индустрија

Интервјуто кое може да го погледнете на линкот подолу е дел од проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“, реализиран од Регионалниот центар за застапување -Делчево, а финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Стандарди за безбедност и здравје при работа во „Алпин Ком“ – Делчево

Интервјуто кое може да го погледнете на линкот подолу е дел од проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“, реализиран од Регионалниот центар за застапување -Делчево, а финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

Стандарди за безбедност и здравје при работа – Wienerberger Tondach , Виница

Интервјуто кое може да го погледнете на линкот подолу, е дел од проектот „Промовирање на стандарди за безбедност и здравје при работа и следење на спроведувањето на БЗР во источниот регион на Република Македонија“, реализиран од Регионалниот центар за застапување -Делчево, а финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)