Ден: д.м.г

РЦЗ со млади од Делчево на работилница во Бугарија во рамки на Еразмус плус

Во периодот од 07-ми до 16-ти Октомври, 2018 год. Регионалниот Центар за Застапување учествуваше во младинска работилница “Дали знаеме правилно да слушаме, гледаме и пишуваме правилно?” во рамките на проектот “Медиумска писменост помеѓу младите”, на Еразмус + програмата, КА1 – Мобилност за учење на индивидуи. Учество на работилницата земаа 5 млади од Делчево, кои се актвини волонтери во Регионалниот […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)