Ден: д.м.г

Иницијативен состанок за формирање Мрежа за Безбедност и здравје при работа

Регионалниот центар за застапување од Делчево, како имплементатор на проектот „Едукативен центар за Безбедност и здравје при работа во Источен-плански регион“ ја започна иницијативата за формирање Регионална мрежа за безбедност и и здравје при работа за источниот регион. За таа цел во Делчево се одржа иницијативен состанок на кој присуствуваа сите заинтересирани страни кои ќе […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)