Ден: д.м.г

13 години Регионален центар за застапување !

Точно 16 години откако беше формиран Центарот за поддршка на невладини организации -Делчево и 13 години од своето самостојно формирање и делување, се двата јубилеи кои Регионалниот центар за застапување од Делчево ги прославува овој 26 октомври. РЦЗ е основано во 2006 година со слободно здружување на граѓаните претставници на НВО, бизнис секторот и локалната […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)