Ден: д.м.г

Неделна кампања во Делчево – „Интернет суперхерои“ во заедничка борба против лажните вести

Изминатата недела во Делчево за првпат беше спроведена неделна кампања за подигнување на јавната свест за медиумската писменост и борбата против лажните вести. Во рамки на проектот „Интернет Суперхерои“ кој го имплементира РЦЗ во периодот од 25-29 ноември беа спроведени низа едукативно- информативни активности наменети за граѓаните, но со посебен фокус на основците и средношколците […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)