Ден: д.м.г

Правилник за финансиско работење и правилник за управување со човечки ресурси

Правилниците се изработени во рамки на проектот „Едукативен центар за БЗР во Источен плански регион“ кој го имплементираше РЦЗ во текот на 2019 година во соработка со МЗЗПР, а финансиран oд ЕУ

Прочитај повеќе

Брошура за промовирање на принципите за безбедност и здравје при работа

Брошурата е изработена во рамки на проектот „Едукативен центар за БЗР во Источен плански регион“ кој го имплементираше РЦЗ во текот на 2019 година во соработка со МЗЗПР, а финансиран oд ЕУ

Прочитај повеќе

Организации од Косово на средба со НВО секторот во Делчево

Претставници на 11 општини од Косово, здруженија на граѓани и фармери денес во Делчево споделуваа искуства за успешно реализираните проекти со средства кои Европската Унија преку разни фондови ги насочува кон земјите од Западен Балкан.  Откако остварија средба со претставници на Општина Делчево тие се сретнаа и со претставнции од НВО секторот од општината кои […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)