Ден: д.м.г

РЦЗ дел од 16-та годишна средба на здруженија на граѓани кои работат на полето на животната средина и одржлив развој

На почетокот од овој месец претставници на РЦЗ по тринаесетти пат беа дел од годишна средба на здруженијата на граѓани кои работат на полето на животната средина и одржлив развој во Република Македонија која се одржа по 16-ти пат во Охрид. Средбата се фокусираше на имплементацијата на Архуската конвенција во нашата земја, се презентираше новоотворениот […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)