Ден: д.м.г

Финансиски извештај од работењето на РЦЗ за 2019 година

Во прилог линк до финансискиот извештај за работата на РЦЗ за 2017 година. https://documentcloud.adobe.com/link/file/?locale=en-US&uri=urn%3Aaaid%3Asc%3AUS%3A4fae6ae4-e60c-4e13-8a7a-e613e37874a1&filetype=application%2Fpdf&size=369084

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)