Ден: д.м.г

Прва работилница од проектот „Малеш-Пијанец, вашата идна дестинација“

Во Делчево се одржа прв настан од проектот „Малеш-Пијанец, вашата идна дестинација“. Проектот како што информираше координаторот Тони Стоименовски е наменет за промоција на туризмот во регионот Пијанец-Малеш, истиот е финансиран е од We Efect и ќе се спроведува во наредните 5 месеци.  -Локалната група Малеш-Пијанец која што е составена од граѓанските организации, општините од […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)