Ден: д.м.г

Поделени пакети со прехрамбени артикли на социјално-ранливи семејства од село Град, Делчево

Денеска од име на здружението Регионален центар за застапување од Делчево беа поделени неколку пакети за социјално ранливи семејства од село Град, Општина Делчево. Доделувањето на пакетите во кои што се застапени прехрамбени артикли од подолготраен карактер беше направено со доставување на самите пакети до местата на живеење на овие наши сограѓани, со запазување на […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)