Ден: д.м.г

Јавен повик за избор на експерт за одржување обуки

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на експерт за одржување на две обуки. Предмет на работа се две основни обуки за граѓанските организации и компаните од регионот за значењето и примената на зелената економија во нивното секојдневно работење. Постапката се спроведува во рамките на проектот […]

Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на истражувач

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на истражувач. Предмет на работа се квантитативни и квалитативни податоци кои ќе обезбедат информации за перцепцијата на компаните од регионот за значењето и примената на зелената економија во нивното работење. Постапката се спроведува во рамките на проектот „Регионално поврзување […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)