Ден: д.м.г

Онлајн презентација на резултатите од проектот„Интернет суперхерои“

Во рамки на проектот Со критичко мислење до граѓани со медиумска умешност – КриТинк , во среда (30.09.2020 година) со почеток во 11 часот ќе се одржи онлајн настан за презентација на предложените локални проекти кои што се спроведени во Источниот и Југоисточниот плански регион од државата. Односно, РЦЗ ќе ги презентира постигнатите резултати од проектот „Интернет суперхерои“. […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)