Ден: д.м.г

Јавен повик за избор на експерт за изработка на зелен акциски план

Регионалниот центар за застапување (РЦЗ) ги поканува сите заинтересирани субјекти да учествуваат во постапка за избор на експерт за изработка на зелен акциски план. Предмет на работа се анализа квантитативни и квалитативни податоци кои ќе обезбедат информации за понатамошна подготовка на акцискиот план во делот на значењето и примената на зелената економија во нивното работење. […]

Прочитај повеќе

Oбука за компании од областа зелена економија

Почитувани, Во рамки на проектот „Регионално поврзување и заедничка примена на концептот за зелена економија“ кој го спроведува РЦЗ,  организираме консулстативна средба на 06.10.(вторник) во Рибник Воденица со почеток во 15:00 часот. На средбата стручно лице ќе сподели знаења и искуства за примената за зелената економија како концепт важен и за работата на НВО секторот. За најзаинтересираниот […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)