Ден: д.м.г

List of International days and weeks

May World Tuna Day (A/RES/71/124) 02 May World Press Freedom Day (UNESCO 26 C/Resolution 4.3)03 May World Portuguese Language Day [UNESCO]05 May World Migratory Bird Day08 May Time of Remembrance and Reconciliation for Those Who Lost Their Lives During the Second World War (A/RES/59/26)08 May International Day of Argania (A/RES/75/262)10 May International Day of Families (A/RES/47/237)15 May International Day of […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)