Ден: д.м.г

Повик за Камп за социјално претприемништво

Во рамки на проектот „Бизнис развој на млади преку социјално претприемништво“ Регионалниот центар за застапување од Делчево, организира Младински камп за социјално претприемништво на Планината Голак. Согласно временскиот план за реализација на проектот предвидено е кампот да се одржи два дена (сабота-недела) на почеток од Јули. Предвиден датум е 03 – 04 Јули, но секојдневно […]

Прочитај повеќе

Повик за учесници за Еразмус + младинска обука

Регионалниот центар за застапување – Делчево заедно со уште  5 организации од Бугарија, Италија, Шпанија и Србија, се дел од проектот „Strengthening youth in time of crisis“ во рамки на Еразмус + програмата на Европската Унија. Како дел од активностите е организирање на практична обука во  Р. Бугарија на која ќе имаат можност да учествуваат […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)