Месец: м.г

Ново Еразмус + доживување!

„Патоказ на еколошки практики во младинската работа во руралните области и урбаните предградија“ е новиот партнерски проект на РЦЗ кој во наредната 2022 година ќе го спроведува заедно со Институтот за културно наследство од Бугарија и Associacao para a lgualdade AEQUALITAS од Португалија. Проектот е во рамки на програмата Erasmus + KA21-YOU, Small scale partnership […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)