Ден: д.м.г

ЈАВЕН ПОВИК за ангажирање млади лица  во рамки на Проектот „Одржливо управување со електронски отпад – сервис за поправка и правилно одлагање на ОЕЕО во микро регионот Пијанец-Малеш

Глобален еколошки фонд   Програма за мали грантови – ГЕФ ПМГ Република Северна Македонија —–   Локални акции за глобално влијание   —– ЈАВЕН ПОВИК за ангажирање млади лица  во рамки на Проектот „Одржливо управување со електорнски отпад – сервис за поправка и правилно одлагање на ОЕЕО во микро регионот Пијанец-Малеш Вторник 29.03.2022, Делчево Регионалниот центар за застапување […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)