Месец: м.г

Одржана обука на тема „Можности и начини за справување со ОЕЕО и негово влијание врз животната средина“

„Можности и начини за справување со ОЕЕО и негово влијание врз животната средина“ беше темата на дводневната обука на која претставници од граѓански организации од регионот Малеш – Пијанец беа дел изминатиот викенд. Обуката се одвиваше во периодот 10-12 Јуни во Хотелот Истатов во Дојран и беше наменета за членови на ГО кои работат на […]

Прочитај повеќе
ПРЕТСЕДАТЕЛ

Тони Стоименовски

Кратка порака за посетителите на РЦЗ Делчево

Следете не
За нас

РЦЗ Делчево

Регионален центар за застапување Делчево е граѓанска организација чија главна цел е зајакнување на граѓанското општество. Постоиме од 2006 година во кој период реализиравме голем број на проекти и активност во насока за остварување на нашата главна цел.

Брз преглед на архива
Ознаки (Tags)